نصب | +۱۰۰ |
From ۸ Rates | 3.8 |
Category | آشپزی و رستوران |
Size | ۲ مگابایت |
Last Update | ۱۱ مهر ۱۳۹۶ |
نصب | +۱۰۰ |
From ۸ Rates | 3.8 |
Category | آشپزی و رستوران |
Size | ۲ مگابایت |
Last Update | ۱۱ مهر ۱۳۹۶ |
ساندویچ نوعی غذاست که شکل ساده آن از ترهبار، برشهای گوشت، پنیر یا سایر مواد غذایی در لابلای دو برش نان، تهیه میشود. این نوع خوراک، در قرن ۱۸ میلادی به خاطر «جان مونتاگو، ارل چهارم ساندویچ»، به این نام درآمد. برای مونتاگو در هنگام قمار برشهای نان و گوشت آورده میشد تا او ضمن قمار بازی کردن بتواند غذا هم بخورد. بزودی خوردن ساندویچ در تمام قاره اروپا همهگیر شد و نام آن به زبان فرانسه هم راه یافت، از آن هنگام ساندویچ، به دلیل سادگی در تهیه کردن، قابلیت همراه بردن با خود و تنوع بسیار آن، تقریباً به همه دستورهای غذایی در کشورهای غربی راه یافت. انواع گوناگونی از ساندویچها در کشورهای مختلف وجود دارند بهطوریکه در قالب سرد و گرم و از انواع مختلف نان که لابلای آن مواد غذایی از قبیل: ژامبون، مرغ، تخممرغ، ماهی، گوجهفرنگی، خیار، کاهو و غیره گذارده باشند، تشکیل میشوند.
در این نرم افزار مجموعه ای طرز تهیه انواع ساندویچ های سرد و گرم گرد آوری شده است.