برترين ترفند هاي آشپزي

برترين ترفند هاي آشپزي

نسخهٔ ۱.۰
پرداخت درون‌برنامه‌ای
نصب +۲ هزار
دسته‌بندی آموزش
حجم ۳ مگابایت
آخرین بروزرسانی ۲ شهریور ۱۳۹۳
برترين ترفند هاي آشپزي

برترين ترفند هاي آشپزي

روژ
نسخهٔ ۱.۰
پرداخت درون‌برنامه‌ای
نصب +۲ هزار
دسته‌بندی آموزش
حجم ۳ مگابایت
آخرین بروزرسانی ۲ شهریور ۱۳۹۳
مشاهده‌ی نتایج بررسی آنتی‌ویروس

تصاویر برنامه

معرفی برنامه

جزئیات بیشتر

** برترين ترفند ها و نكات آموزشي آشپزي** (درون پرداخت)
** جواب تمامي سوالات در زمينه ي آشپزي و پخت و پز اينجاست **
دانلود كن و اگه از برنامه خوشت اومد برنامه رو با فقط هزار تومان خريداري كن
شامل 83 سرفصل آموزشي با محتواهاي :

1. چه طور غذا بپزیم؟
2. 9 روش برای خوشمزه تر کردن سبزیجات
3. توصیه های لازم در آماده سازی و طبخ آبزیان
4. ترفندهای سرعت در آشپزی
5. نکاتی جالب راجع به پخت غذا برای حفظ ویتامینها
6. در چه قابلمه‌هائي غذا مي‌پزيد و چگونه؟
7. ۱۴ راه برای خوش طعم کردن خوراک ها
8. نكاتی برای پخت کباب کوبیده
9. 8 ریزه کاری مهم در آشپزی
10. دانستنی هایی در مورد آش
11. نکاتی درباره انتخاب و طبخ برنج
12. آنچه درباره آرد سوخاری نمی دانستید
13. چگونه سینه مرغ را فیله کنیم؟
14. بهترین روش پخت بوقلمون
15. 10 راز باقلا پلویی
16. نکات دانستنی در مورد لیمو عمانی
17. چگونه تند بودن فلفل را تشخیص دهیم؟
18. طبخ کلم بروکسل
19. نکاتی مهم درباره قهوه و دم کردن آن
20. 8 راز یک بورانی خوش طعم
21. توصیه هایی در مورد شیر
22. آشنایی با استفاده از آب اضافی حاصل از پخت‌وپز
23. اندازه ها در آشپزی
24. پیاز داغ و سیر داغ فریزری، خوب یا بد؟
25. معرفی تمامی پنیرهای محلی ایران
26. روش پخت گل کلم
27. چگونه بهداشت را در پخت، توزیع و مصرف غذاهای نذری رعایت کنیم؟
28. طرز تهیه‌ی ماهی فیله سوخاری
29. چه خوراک هایی را نباید شست؟
30. ۷ راز درباره آشپزخانه که نمیدانید
31. مقدار زیادی کدو دارم، چه کارشان کنم؟
32. 10 تکنیک در پخت خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم
33. روش بریدن مانگو (انبه)
34. 7 نکته مهم درمورد بستنی
35. نکات مهم در سرخ و بخارپز کردن سبزیجات
36. راههای تشخیص مرغ، ماهی و گوشت سالم
37. هفت نکته دم کردن قهوه
38. کدام ظروف برای مایکروویو مناسب ترند؟
39. 7 نکته‌ی جوجه کبابی
40. آموزش پاک کردن ماهی قزل آلا
41. بهترین روش سیب زمینی سرخ کردن
42. 7 روش خوشمزه كردن غذا !!
43. چگونه‌ سویا را خوش‌ طعم‌ كنیم‌؟
44. 4 تکنیک برای آشپزی بی خطر
45. برنج دودی ، آری یا خیر
46. ترد شدن كلم قرمز
47. راهنمای کباب کردن گوشت و سبزیجات
48. صرفه جویی در مصرف روغن
49. چند نكته در رابطه با كاهو
50. با گوشت و مرغ ناپز چه کنیم ؟
51. سالم‌ ترین روش برای پخت کباب
52. رفع گرفتگی فلفلدان
53. استفاده از نمک در غذا
54. چند نکته مهم براي پوست کندن پياز
55. چه كار كنیم شیر سر نرود
56. ‌روغن داغ را در ظروف پلاستيكي‌ ‌نريزيد!
57. طرز تهيه دوغ گازدار
58. پوست کندن سیر
59. روش پخت برنج برای زنان شاغل
60. 12 فرمان برای شیرینی پزی عید
61. دانستنی‌های لازم‌ درباره رب‌ گوجه‌فرنگی
62. ۱۴ کار جالبی که می‌توانید با نمک انجام بدهید
63. استفاده از پیمانه ها در شیرینی پزی
64. نکته هایی درباره مایکروفر
65. چگونه غذاهاى مقرون به صرفه درست كنيم؟
66. روش صحیح انجماد نخود فرنگی و باقلا سبز
67. سفیده تخم مرغ رادر چه ظرفی هم بزنیم؟
68. ۴ سبزی، ۴ توصیه
69. پاک کردن میگو (تصویری)
70. با ماهی های لذیذ اما بدبو چه کنیم؟
71. ازبين بردن بوي انجماد
72. لذیذ ترین سس ها را خودتان درست کنید
73. چگونه سویا را خوشمزه بپزیم ؟
74. روش تشخیص میگو سالم‌ و فاسد
75. روشی برای راحت پوست کندن هویج
76. روشی برای ترد کردن گوشت
77. چگونه تلخی زیتون را بگیریم؟
78. پنج نكته براي سرخ کردن سالم‌تر
79. چگونه ماهی تازه را پاك كنیم؟
80. نحوه شست‌و‌شوی صحیح سبزیجات
81. آموزش خرد کردن مرغ با تصویر !
82. نكاتی درمورداستفاده مجددازروغن سرخ کردنی
83. پوست مرغ را بکنیم یا نه؟

برنامه را دانلود كنيد و محيطش رو ببينيد و اگر پسنديديد ميتونيد از داخل خود برنامه اقدام به خريد كنيد

توجه :
برنامه بصورت پرداخت درون برنامه ای می باشد و در نسخه ی رایگان 10 بخش اول برنامه قابل دسترسي است. در صورت تمایل به خرید میتونید از داخل خود برنامه اقدام کنید.

منابع :
http://www.beytoote.com

با تشكر
گروه روژ

نظرات کاربران - ۱،۰۷۸ رأی
۴.۴ از ۵
۵
۴
۳
۲
۱
خاطی
خاطی
۱۳۹۳/۰۶/۰۴
مرسی عالی بو
ایلیا
ایلیا
۱۳۹۳/۰۶/۰۷
عاایه
احلام
احلام
۱۳۹۳/۰۶/۰۵
خیلی خوب بود