نصب | <۱۰ |
از ۱ رأی | ۵ |
دستهبندی | آموزش |
حجم | ۱۱ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۶ مرداد ۱۳۹۵ |
نصب | <۱۰ |
از ۱ رأی | ۵ |
دستهبندی | آموزش |
حجم | ۱۱ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۶ مرداد ۱۳۹۵ |
ژله یکی از معروف ترین دسرهاست که تهیه ی آن وقت زیادی نمی گیرد و با کمی خلاقیت می توان ژله های بسیار زیبایی تهیه کرد و از میهمانان پذیرایی کرد.
بر اساس علم تغذیه رابطه ژله و دسر برای استخوان سازی و رشد کودکان و همچنین رابطه ی آن با چاقی محرز است.
ژله از ماده ای به نام ژلاتین تهیه می شود که این ماده حاوی پروتئین است و مصرف این ماده غذایی حاوی پروتئین و آمینواسید نقش موثری در استخوان سازی و رشد دارد.
ژله حاوی آمینواسیدهای طبیعی است که برای پوست و سایر بافت های بدن مفید است و کالری آن بسیار کم و به دلیل داشتن ویتامین B برای افرادی که از افسردگی رنج می برند، مفید است.
مصرف ژله برای سلامت مو و جلوگیری از نازک شدن مو بسیار مفید است. همچنین به کاهش کلسترول خون نیز کمک می کند.
برخی از خواص ژله
1. مفید برای پوست
ژله حاوی آمینواسیدهای طبیعی است که برای پوست خوب است. به بازسازی سلولهای جدید بدن و کلاژن ها کمک می کند. از پیدایش علائم پیری پوست جلوگیری می کند.
2. تاثیر بر وزن
ژله کالری کمی دارد در نتیجه برای دست یافتن به وزن ایده آل مناسب است.
3. ارتقاء سیستم ایمنی بدن
ژله از کربوهیدرات و ویتامین B غنی است.به افزایش ایمنی بدن کمک می کند.
4. تاثیر بر سلامت مو
ژله منبع غنی اسید فولیک بوده که برای سلامت مو مفید است. از نازک شدن و ریزش مو جلوگیری می کند.
5. کمک به کاهش کلسترول بدن
همه می دانند که اگر سطح کلسترول بد در بدن افزایش یابد می تواند منجر به حمله قلبی شود. ژله به کاهش کلسترول بد یعنی LDL کمک کرده و سطح کلسترول خوب بدن را افزایش می دهد. ژله به جلوگیری از خطر بیماری های قلبی کمک می کند.
6. برای التهاب و ورم مفاصل خوب است
ژله از ژلاتین طبیعی تهیه شده است که می تواند نرمی مفاصل را افزایش داده و از التهاب و ورم مفاصل جلوگیری کند.
7. کاهش استرس
امینواسیدهای ضروری در ژله می تواند استرس را کاهش دهد. همچنین می تواند نشانه های ضعیف افسردگی در زنان را کاهش دهد.
8. کاهش ناهنجاری های پوست
ژله رده هایی از اینوزیتول و نیاسین دارد که از برخی از ناهنجاری های پوستی جلوگیری می کند.
در این مجموعه سعی شده از مواردی از ژله و دسر و پیش غذا استفاده شود که مواد آن سهل الوصول بوده و به راحتی و در کمترین زمان آماده گردد. همچنین عملی بوده و کاربرد فراوانی در سفره غذایی داشته باشد.
مهمترین منبع برنامه: تجربیات شخصی