مبانی افزایش و کاهش وزن لیمو

مبانی افزایش و کاهش وزن لیمو

نسخهٔ ۱.۰
نصب +۱۰۰
دسته‌بندی تناسب اندام
حجم ۴۷۳ کیلوبایت
آخرین بروزرسانی ۲۲ شهریور ۱۳۹۳
مبانی افزایش و کاهش وزن لیمو

مبانی افزایش و کاهش وزن لیمو

آندریا
نسخهٔ ۱.۰
نصب +۱۰۰
دسته‌بندی تناسب اندام
حجم ۴۷۳ کیلوبایت
آخرین بروزرسانی ۲۲ شهریور ۱۳۹۳
مشاهده‌ی نتایج بررسی آنتی‌ویروس

تصاویر برنامه

معرفی برنامه

جزئیات بیشتر

این برنامه علمی ، کاربردی و دارای خدمات پس از فروش و پاسخگو به سوالات شما است و ما را به ریشه های بالا رفتن یا کاهش رطوبت و تری یا خشکی بدن یعنی لاغرکردن یا چاق شدن رهنمون می کند تبلیغی نیست با یادگیری این ریشه های کلی ما را از جزء نگری بازمیدارد
با شناخت طبع و دریافت خوراکی هایش ما با تمام غذاهای تر یا خشک آشنا می شویم از آب و مایعات گرفته تا میوه های خشک و ادویه
از زنده خواری گرفته که مهمترین رکن لاغر کردن است تا پخته خواری
به وقت کار باید کرد تدبیر ، چه تدبیری چو وقت کار شد دیر
وقتی غذای تر بخوریم چاق می شویم باید تدبیر کرد و در کنار خوراکی های تر ، خشک نیز ترکیب کرد و خورد مثلا گوشت ها که تر هستند می خوریم چاق می شویم آب که تر است می خوریم چاق می شویم باید کنار گوشت سماق خورد که خشک است تا رطوبت گوشت را بکاهد و معتدل کند باید عرق نعناع یا عرق آویشن با آب ترکیب کرد نوشید تا رطوبت بدن بالا نرود
وقتی خوراکی تر بدون ترکیب با خشک بخوریم رطوبت بدن بالا می رود معده معیوب و دچار درد می شود و جوش پوستی زیاد می شود و این مستلزم این است که در اولین گام طبع خود را بشناسیم اگر چاق هستیم رطوبت بدن بالا است خشک بیشتر ترکیب کنیم و بخوریم اگر لاغر هستیم برعکس تر بیشتر ترکیب کنیم و بخوریم تمام این تصمیم گیری ها برای قبل از خوردن است وقتی خوردیم کار از کار گذشته است به مقصود نمی رسیم قبل از خوردن بفکر لاغر یا چاق کردن باشیم و عزم خود را بکارگیریم تا اندامی رمانتیک و زیبا داشته باشیم

نظرات کاربران - ۸ رأی
۴.۱ از ۵
۵
۴
۳
۲
۱
naha
naha
۱۳۹۳/۰۶/۲۳
عالیییی خیلیییی خوبه حتمااا انجام میدم کامل بود مرسی بازار
ebi
ebi
۱۳۹۳/۰۶/۲۳
همه تکرار تکرار تکرار حیف ستاره