نصب | +۵۰ |
از ۱۶ رأی | ۴.۳ |
دستهبندی | آموزش |
حجم | ۹ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۴ بهمن ۱۳۹۳ |
نصب | +۵۰ |
از ۱۶ رأی | ۴.۳ |
دستهبندی | آموزش |
حجم | ۹ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۴ بهمن ۱۳۹۳ |
خانه دسر
یک پکیج استثنایی دارای 100 نوع دسر متنوع و جدید که حاوی روش تهیه انواع دسرهای مدرن، دسرهای سنتی، دونات ها، کیک ها و حلوا ها میباشد.
اصولا دسر به آن قسمتي از غذا گفته ميشود که پس از غذای اصلی سرو میشود.
در اروپا هنوز دسر يعني ميوه اي که بعنوان دسر در آخر غذا مصرف ميگردد معمول است گرچه اغلب از ميوه يک پودينگ يا شيريني خميري يا سوفله و يا تارت نيز سرو مي نمايند.
بعضي ار آمريکائيها در آخر غذا شيريني ميخورند و خارجيهائي که بآن کشور مسافرت ميکنند از انواع و اقسام دسرهائي که در آن کشور رائج است تعجب ميکنند چون علاوه بر مجموعه دسرهاي متنوع در ممالک مختلف مثل پودينگ از انگلستان ،تارتها از آلمان و اطريش ،مرنگ از فرانسه ، سوفله ها از ايتاليا ، آمريکائيها اقسام بستني و کيکها و کيک هاي ميوه را بجاي دسر نيز سرو ميکنند .
اقسام دسر امروزه بقدري متنوع است که تعداد آنها بسيار زياد گرديده و ما در اين نرم افزار سعي کرده ايم که نمونه هائي از تهيه اقسام آن را که در مواقع مختلفه مثل ميهماني رسمي ، ميهماني دوستانه ، ميهماني ناهار و يا شام و يا براي خانواده ها لازم است در دسترس شما بگذاريم ،تا با بکار بستن آنها غذاي شما مطبوع تر گردد.
منابع:
کلیه اطلاعات این مجموع توسط تیم AMPE Software جمع آوری، ترجمه و تدوین گردیده است.
با توجه به نا مشخص بودن منبع اصلی برخی از اطلاعات این مجموعه منابع زیر به عنوان منبع منظور میگردد:
http://www.foodnetwork.com
http://allrecipes.com
http://www.bettycrocker.com